6974885750 1η πάροδος Άρη Βελουχιώτη, Πλατεία Μακρυγιάννη, Σπερχειάδα Φθιώτιδας 35003 ifpraxis@yahoo.gr
 
 
     
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δραστηριοποιούμαστε πάνω από 26 χρόνια στον απαιτητικό χώρο των οικοδομικών εργασιών και εργασιών, προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία!
 
     
     
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μπορούμε να αποπερατώσουμε πληθώρα οικοδομικών εργασιών, παρέχοντας ποιοτικό και στιβαρό έργο, μιας και τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αποτελούνται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου!
 
     
     
 
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Εξαιτίας της μεγάλης εμπειρίας και τεχνογνωσίας που διαθέτουμε, εμπορευόμαστε υψηλής ποιότητας υλικά έτσι ώστε τα έργα που παραδίνετε να έχουν υψηλή ποιότητα, άριστη αισθητική και αντοχή στο χρόνο!
 
     
 
 
 

Οικοδομικά Υλικά - Οικοδομικές Εργασίες - Μεταποίηση Σιδήρου - Μπετόν - Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Χωματουργικά Έργα - Μεσιτικά | Σπερχειάδα Φθιώτιδα


Η επιχείρηση ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ με έδρα τη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, από το 1998 δραστηριοποιείται στον απαιτητικό και συνεχώς εξελισσόμενο χώρο της οικοδομής και πιο συγκεκριμένα με τη πώληση οικοδομικών υλικών, με οικοδομικές και χωματουργικές εργασίες, και από το 2005 επεκτάθηκε σε μεσιτικό κατασκευαστικό διαμεσολαβητικό γραφείο παρέχοντας υποστήριξη σε στεγαστικά δάνεια.

Με στόχο τη σωστή, άμεση, οικονομική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας, προτείνουμε λύσεις οικονομικές και μελετώντας με υπευθυνότητα την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, φροντίζουμε ώστε το πλήθος των κατασκευών μας να είναι εγγυητής της ποιότητας, της αντοχής και της συνέπειας στην παράδοση του κάθε έργου.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
     
 
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
     
 
ΣΙΔΗΡΟΣ ΜΠΕΤΟΝ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
     
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΠΟΙΟΤΙΚΑ & ΣΤΙΒΑΡΑ ΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
     
 
ΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
  ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ


Μπορείτε να μας βρείτε στο κεντρικό μας κατάστημα στη Σπερχειάδα, απέναντι από τη πλατεία Μακρυγιάννη, στη 1η πάροδο Άρη Βελουχιώτη καθώς επίσης και στα δυο μας υποκαταστήματα:
1) 1ο χιλ. Σπερχειάδα - Λαμία (θέση Στρήμα)
2) Μάρμαρα, πλατεία Παλιοκατερίνης

 
 
   
     
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας


για ότι χρειάζεστε στο χώρο της οικοδομής ή καλέστε μας στο 6974885750
και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ